Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση Ε. Λιακούλη με Χ. Δούκα: Οι ανησυχίες των πολιτών στην καρδιά μιας νέας αυτοδιοίκησης

Απαντήσεις σε ερωτήματα που σχετίζονται με την ανεξαρτησία και την αυτονομία της αυτοδιοίκησης, το πλαίσιο μέσα στο οποίο λειτουργούν οι δήμοι, η βιωσιμότητα, η κλιματική κρίση, τα οικονομικά και η στελέχωση των ΟΤΑ, αναδείχθηκαν στην πολιτική εκδήλωση της Ευαγγελίας Λιακούλη, που έγινε απόψε στην ομολογουμένως εντυπωσιακά γεμάτη αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας.

Επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, που νωρίτερα είχε επισκεφθεί τον Δήμαρχο Λαρισαίων Θανάση Μαμάκο και συζήτησαν για τις κοινές ανησυχίες τους σχετικά με το έργο που μόλις έχουν αναλάβει και οι δύο.

“Είμαστε σήμερα εδώ με τον Χάρη Δούκα για να μιλήσουμε και να μοιραστούμε το όραμά μας για την αυτοδιοίκηση για όλα όσα πρέπει να κάνουμε και γρήγορα, για όσα πρέπει να ελπίζουμε και να μην απογοητευόμαστε ποτέ, παρά το σκηνικό που επικρατεί» ανέφερε σε δηλώσεις της η βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Ε. Λιακούλη.

“Η περιοχή εδώ πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε παρά πολύ από τις καταστροφές και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα πράγματα, να συζητήσουμε με τους πολίτες και να διαμορφώσουμε ένα νέο αυτοδιοικητικό κίνημα, το οποίο θα “πατάει” στις ανησυχίες των πολιτών» ανέφερε ο Χάρης Δούκας.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι κατ’ εξοχήν χώρος συνεργασιών και συγκλίσεων. Ο Δήμαρχος, ο κάθε Δήμαρχος, οφείλει να υπερβαίνει πολιτικά στερεότυπα, οφείλει να αντιλαμβάνεται τη διαφορετικότητα στην άποψη σαν δύναμη δημιουργίας, να συνθέτει και να εκπροσωπεί το σύνολο των δημοτών του», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More