Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση Λεσβιακής Γευσιγνωσίας στο Σίγρι

Εκδήλωση Λεσβιακής Γευσιγνωσίας οργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 και ώρα 12:30 – 14:00 στις εγκαταστάσεις του Μουσείου στο Σίγρι.

Η εκδήλωση Λεσβιακής Γευσιγνωσίας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της Γιορτής Αγροτουρισμού 2023 που διοργανώνει και φέτος το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στις εγκαταστάσεις του στο Σίγρι, με στόχο την προβολή της γαστρονομίας της Λέσβου-Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO. Μέσα από τις εκδηλώσεις υπογραμμίζεται η σχέση του τόπου, των πετρωμάτων, των εδαφών και της βιοποικιλότητας με τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα της Λεσβιακής γης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης λεσβιακής γευσιγνωσίας την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικές διαφορετικές γεύσεις τοπικών λεσβιακών προϊόντων!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση γευσιγνωσίας και τη Γιορτή Αγροτουρισμού 2023 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο στο τηλέφωνο 2253054434, E-mail: [email protected].

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More