Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση με τη «λάμψη» αστέρων του ποδοσφαίρου από την Π.Ε. Σερρών

Τη «λάμψη» του Κώστα Τσιμίκα, του Άγγελου Χαριστέα και του Βασίλη Μπορμπόκη, είχε η εκδήλωση που πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή, η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και στην οποία βραβεύτηκαν οι Σερραίοι ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν και διακρίνονται ακόμη και τώρα στο εξωτερικό.

Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο άσος της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας, που έγινε αντικείμενο λατρείας με απίστευτες εκδηλώσεις θαυμασμού, ο «χρυσός» σκόρερ του Euro 2004  Άγγελος Χαριστέας και ο Βασίλης Μπορμπόκης, που ήταν παρόντες στην εκδήλωση αλλά και οι Στάθης Ταυλαρίδης και Χρήστος Καρυπίδης, που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν λόγω υποχρεώσεων, βραβεύτηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου των Σερρών, διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλου, και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Β. Μπορμπόκης, Γ. Τσιφούτης, Κ. Τσιμίκας, Π. Σπυρόπουλος και Άγγ. Χαριστέας

Ο κ. Σπυρόπουλος, που βράβευσε ο ίδιος τον Κώστα Τσιμίκα, ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση  και ιδιαίτερα συγκινημένος  τόνισε ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές διαχρονικά τιμούν τον τόπο καταγωγής τους, τόσο με το ήθος τους, όσο και με τις υψηλές επιδόσεις τους στο άθλημα.

Η τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σερρών Νίκο Κατσαβάκη στον Άγγελο Χαριστέα

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Τσιφούτης, στέλεχος εδώ και χρόνια της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ανέλαβε να προλογίσει τους πρώην συναδέλφους του παρουσιάζοντας τις επιτυχίες τους εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και η παρουσίαση συνοδευόταν με προβολή βίντεο για τον κάθε ποδοσφαιριστή που βραβευόταν.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο κ. Σπυρόπουλος επεφύλαξε μια έκπληξη για τον συνεργάτη του με βίντεο από στιγμές του Γιώργου Τσιφούτη στα γήπεδα.

Τον επίλογο στην εξαιρετική εκδήλωση έβαλαν εκατοντάδες μικρά παιδιά που στην είσοδο του διοικητηρίου περίμεναν το ίνδαλμα τους, τον Κώστα Τσιμίκα, για ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία μαζί του.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More