Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου: “Κράτος Δικαίου και Θεσμικές Προκλήσεις – Ιχνηλατώντας τις αντοχές της Δημοκρατίας”

Εκδήλωση, με θέμα: “Κράτος Δικαίου και Θεσμικές Προκλήσεις – Ιχνηλατώντας τις αντοχές της Δημοκρατίας”, διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 18:30, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

-Πολυμέρης Βόγλης – καθηγητής Κοινωνικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με θέμα “Έχουμε λόγους να ανησυχούμε για τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα, σήμερα;”

-Κωνσταντίνος Χρυσόγονος – καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ, πρώην ευρωβουλευτής, με θέμα: “Το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα μέσω της οπτικής της Ε.Ε, Διεθνών Οργανισμών και λοιπών Διεθνών Οντοτήτων”.

-Νικόλαος Μαραντζίδης – καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με θέμα: “10+1 Αλήθειες για το σκάνδαλο των υποκλοπών”.

-Γιάννης Πανούσης – ομότιμος καθηγητής Εγκληματολογίας του ΕΚΠΑ, πρώην υπουργός, με θέμα: “Η διαφθορά ως παθογένεια της Δημοκρατίας”.

Την εκδήλωση, που θα συντονίσει η δημοσιογράφος, Ελένη Μανώλη, θα ανοίξει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Χρήστος Στρατηγόπουλος και θα κλείσει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, Δημήτρης Βερβεσός.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More