Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδηλώσεις του Παρατηρητηρίου καινοτόμου επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης σε Ηράκλειο και Χανιά

Το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης και  τα Εμπορικά και  Βιομηχανικά Επιμελητήρια του νησιού, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, συνδιοργανώνουν δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις για τη Δράση «Ε-ΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ 2021-2027», του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027». 

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 06 Απριλίου, 18.00 -21.00, στο Εμπορικό / Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου στην αίθουσα Καστελλάκη στην οδό Κορωναίου 9.

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 07 Απριλίου, 18.00 -21.00, στο ΕΒΕ  Χανίων, Ελευθερίου Βενιζέλου 4, στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Οι εκδηλώσεις αφορούν  την ενημέρωση των επιχειρήσεων για τη Δράση, η οποία  στόχο έχει, μέσω της συνεργασίας με τα Ακαδημαϊκά-Ερευνητικά Ιδρύματα και τους φορείς που δραστηριοποιούνται στο οικοσύστημα της έρευνας και της καινοτομίας, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας, καθώς και την αύξηση της προστιθέμενης αξίας.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα:

https://ibo.crete.gov.gr/erevnw-kainotomw-2021-2027

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More