Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές 2023: Ικανοποιημένα τα στελέχη της τοπικής ΝΔ – Αρχίζει ο νέος προεκλογικός αγώνας

Ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, εξέφρασε η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Δωδ/σου της Νέας Δημοκρατίας Έφη Χαραλαμποπούλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ Τσαμπίκο Καραγιάννη, την πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βιβή Παπαδοπούλου και τον υπεύθυνο εκλογικών αντιπροσώπων Γιάννη Βασιλάκη.

Παράλληλα ζήτησε την κινητοποίηση όλων των στελεχών για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, με στόχο να αναδειχθεί μια σταθερή κυβέρνηση για την επόμενη 4ετία.

«Οι πολίτες αναγνώρισαν τα βήματα προόδου που έγιναν υπό δύσκολες συνθήκες και τιμώρησαν τον διχαστικό λόγο και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ» είπε η κ. Χαραλαμποπούλου, για να προσθέσει ότι «ο λαός επιβράβευσε την κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε μια σειρά από κρίσεις, παίρνοντας μέτρα που κράτησαν όρθια την κοινωνία, μέσα σε συνθήκες δημοσιονομικής σταθερότητας».

Η πρόεδρος της ΔΕΕΠ δήλωσε περήφανη για την πανελλαδική πρωτιά που κατέγραψε η ΝΔ στα Δωδ/σα και συνεχάρη όλα τα μέλη του ψηφοδελτίου και τα μέλη του κόμματος για τον αγώνα που έδωσαν. Ζήτησε όμως από όλους να μείνουν μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές και να συνεχίσουν τον αγώνα ακόμα πιο εντατικά για τις εκλογές της 21ης Ιουνίου, χωρίς να επαναπαύονται στο αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής.

Η ΔΕΕΠ Δωδ/σου θα συνεδριάσει την Παρασκευή, προκειμένου να  κάνει μια πρώτη αποτίμηση του αποτελέσματος και να σημάνει την έναρξη του νέου προεκλογικού αγώνα. «Οι εκλογές χωρίς σταυρό είναι πιο δύσκολες. Ζητώ τη συμμετοχή όλων, γιατί είναι σαν να ξεκινάμε από το μηδέν» είπε χαρακτηριστικά η κ. Χαραλαμποπούλου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More