Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές 2023: Πού θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για να κλείσουν οι κάλπες των εκλογών 2023 με τη διαδικασία στα περισσότερα τμήματα ανά την Επικράτεια να εξελίσσεται ομαλά. Οι πολιτικοί αρχηγοί θα παρακολουθήσουν – άλλοι από το σπίτι και άλλοι από τα γραφεία των κομμάτων τους – τα EXIT POLL και μετέπειτα τα αποτελέσματα των εκλογών.

Πιο αναλυτικά, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη, έφτασε πριν λίγο στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς 62, στο Μοσχάτο προκειμένου να παρακολουθήσει με μαζί με άλλα στελέχη της ΝΔ το EXIT POLL.

Στα σπίτι του θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα του EXIT POLL ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. Οι πρώτες τοποθετήσεις από την πλευρά της Κουμουνδούρου θα αργήσουν, και θα υπάρξουν μόλις δοθούν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από το υπουργείο Εσωτερικών.

Από την άλλη, στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Χαριλάου Τρικούπη θα σπεύσει λίγο αργότερα ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης. Από νωρίς βρίσκονται στο στρατηγείο του κόμματος κομματικά στελέχη.

Κλίμα αισιοδοξίας κυριαρχεί στην έδρα του ΚΚΕ στον Περισσό. Ο εκλογικός μηχανισμός του κόμματος εκτιμά ότι έχει επιτεχθεί η μέγιστη δυνατή συσπείρωση. Ο ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αναμένεται κι εκείνος, να σπεύσει αργότερα στα γραφεία του κόμματος.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης από το εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στην πλατεία Κοραή στο κέντρο της Αθήνας, όπου μετά τις 21:00 το βράδυ θα προβεί σε δηλώσεις.

Στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Λύσης στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να σπεύσει στις 18:30 ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος. Το κλίμα είναι αισιόδοξο και τα μηνύματα που μεταφέρονται είναι θερμά.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More