Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές 2023: Τα νέα μηνύματα από τους Ν. Ανδρουλάκη, Δ. Κουτσούμπα, Κ. Βελόπουλο και Γ. Βαρουφάκη

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι αντιδρούν στα σενάρια για μετεκλογικές συνεργασίες και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στους πολίτες. Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε απόψε στη Νέα Σμύρνη, ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο Αιγάλεω, ο Κυριάκος Βελόπουλος περιοδεύει σε Αλεξανδρούπολη και Καβάλα, στα Γιάννενα βρίσκεται ο Γιάννης Βαρουφάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη Νέα Σμύρνη, εξαπέλυσε διμέτωπη επίθεση κατα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ,κατηγορώντας τα δύο μεγάλα κόμματα,για τοξικότητα,πόλωση και επικοινωνιακά παιχνίδια.

Τι λέμε στην προεκλογική περίοδο? Με ποιούς θα πάτε,ποιός είναι ο πιο ωραίος,ποιός κάνει τικ τοκ με το σκυλάκι του και τη γυναίκα του ? Ή ,ποιός δίνει λύσεις στα τεράστια αδιέξοδα του ελληνικού λαού?
Δεν θα μπω στο παιχνίδι της πόλωσης . Εχω χρέος να μιλήσω με ευθύτητα,με ρεαλισμό,με μόνο κινητρο μια καλύτερη ζωή για όλους τους έλληνες
, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας από το Αιγάλεω, κάλεσε τους εργαζόμενους να ενισχύσουν το ΚΚΕ. Κοκορομαχίες για το θεαθήναι ,ανάμεσα σε όσους υλοποίησαν και συνεχίζουν να υλοποιούν τις ίδιες αντιλαικές πολιτικές,χαρακτήρισε την αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, τόνισε και πρόσθεσε : Τώρα είναι η ώρα της αποφασιστικής στήριξης και ενίσχυσης του ΚΚΕ. Μπορούμε τώρα να τρομοκρατήσουμε όσους  τρομοκρατούν το λαό μας,να αχρηστεύσουμε τα διλήμματα  και τους εκβιασμούς τους.

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ κλιμακώνουν, μόνο για να συσπειρώσουν το ακροατήριό τους, χωρίς να διαφωνούν στα μείζονα και αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα, τονίζει από την Καβάλα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Εμείς ως Ελληνική Λύση λέμε ότι τρομοκράτες είναι τα 3 μεγάλα κόμματα,που κυβέρνησαν και ουσιαστικά π[τώχευσαν τη χώρα και ο ελληνικός λαός πελαγωμένος και ουσιαστικά κονιορτοποιημένος,στα εισοδήματά του και όχι μόνο,αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Την «μεγάλη, ασυμβίβαστη αριστερά», αντιπαραθέτει ως εναλλακτική, στον μονόδρομο που, όπως λέει, προτείνουν, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του Μέρα-25  Γιάνης Βαρουφάκης.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε προοπτική ανατροπής και αυτό σημαίνει να πάρουμε την εξουσία στα χέρια του λαού και όχι στα δικά μας,αυτό είναι το διακύβευμα για μας. Είναι μακρύς ο δρόμος,αλλά θα είναι όμορφος, είπε ο κ. Βαρουφάκης.

Ρεπορτάζ: Χρύσα Ρουμελιώτη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More