Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκστρατεία  Super League στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο

H Super League αφιερώνει την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League στην εκστρατεία στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας στις 15 Φεβρουαρίου, η Super League αφιερώνει την 22η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (11-13/2/2023), στον αγώνα ευαισθητοποίησης όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, αλλά και στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Σε συστηματική συνεργασία με το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ», η Super League και όλες οι ομάδες που την απαρτίζουν, στέλνουν ένα μήνυμα:

“Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας ΜΠΟΡΕΙ να ιαθεί”

Η “ΦΛΟΓΑ” και η “ΛΑΜΨΗ” βασίζονται σημαντικά στην εθελοντική εργασία και στην ευαισθητοποίηση όλων μας.

Η Super League στέκεται αρωγός στον αγώνα ζωής της “ΦΛΟΓΑΣ” και της “ΛΑΜΨΗΣ” και έχει ως στόχο να ενημερώσει όλους τη φίλαθλη κοινή γνώμη, για τις δυνατότητες κοινωνικής και οικονομικής προσφοράς για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα προς τα παιδιά και τους γονείς τους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές σε όλους τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα φορούν μπλούζες με μηνύματα στήριξης του έργου της “ΦΛΟΓΑΣ” και της “ΛΑΜΨΗΣ” και του αγώνα ζωής που δίνουν τα παιδιά και οι οικογένειές τους, ενώ παράλληλα θα κρατούν και πινακίδες με μηνύματα υποστήριξης της πρωτοβουλίας

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More