Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελένη Καρακάση: Δεν είχα ταμπού με την υστερεκτομή – Ο άνδρας μου ήταν ο βράχος μου στην περιπέτειά μου

Για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε, την περιπέτεια υγείας της και την οικογένειά της μίλησε η Ελένη Καρακάση στην ΕΡΤ και την εκπομπή Στούντιο 4.

Χάρη στις τακτικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται εντόπισε εγκαίρως το πρόβλημα υγείας της, όπως είπε η γνωστή ηθοποιός και περιέγραψε το σύντομο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στη διάγνωση και το χειρουργείο λέγοντας «πήγα για τον ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο και είδαμε κάτι πολύ μεγάλο. Δευτέρα έκανα μαγνητική, Τρίτη βγήκαν τα αποτελέσματα και ο γιατρός μού είπε Παρασκευή εισαγωγή, Δευτέρα χειρουργείο. Έπρεπε να γίνουν πολλά πράγματα πολύ γρήγορα».

Για την ψυχολογία της τη συγκεκριμένη περίοδο αλλά και τη στήριξη του άντρα της είπε «είχα πολλά σκαμπανεβάσματα, εκεί που ήμουνα καλά ξαφνικά με έπαιρνε η κάτω βόλτα. Εκεί βέβαια είχα τον άντρα μου που ήταν ο συμπαραστάτης μου».

Για το κατά πόσο υπάρχει ταμπού γύρω από την υστερεκτομή η κα Καρακάση τόνισε ότι «έχει να κάνει με την υγεία μας και η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Η υγεία δεν έχει να κάνει μόνο με το σώμα αλλά και με το μυαλό και την ψυχή. Τα ταμπού αυτά πρέπει να ξεπεραστούν».
Σε ερώτηση για το πώς και πότε γνωρίστηκε με τον σύζυγό της απάντησε «ήμουν 27 χρονών όταν γνωριστήκαμε σε μια οντισιόν… μου είπε ένας συνάδελφος ότι ο αδελφός του ήταν μπουζουκτσής σε συγκρότημα και ψάχνει τραγουδίστρια. Έτσι γνωριστήκαμε… όταν τον άκουσα να τραγουδάει τον είδα με άλλα μάτια».
Για την προσπάθειά της να χάσει βάρος αλλά και το πώς αισθάνθηκε όταν τα κατάφερε η κα Καρακάση είπε «όταν ξεκίνησα μια μεγάλη δίαιτα και άρχισα να χάνω βάρος γρήγορα έβαζα στόχους, μου είχε γίνει εμμονή να μπω στο μικρότερο νούμερο τζιν» και ότι παρόλο που είχε χάσει αρκετό βάρος, κατέληξε λέγοντας «άνοιγα τον καθρέφτη και με έβλεπα ακόμα χοντρή».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More