Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελληνικές start up στο κυνήγι 1 εκατ. ευρώ- Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ο διαγωνισμός στη Θεσσαλονίκη

Εισιτήριο για το παγκόσμιο συνέδριο καινοτομίας We Make Future στο Ρίμινι της Ιταλίας, ετοιμάζονται να κόψουν τρεις ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις. Με τις πολυπόθητες θέσεις «φλερτάρουν» συνολικά 18 διεκδικητές, που επιλέχθηκαν από το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι επίσημος συνεργάτης του WMF στην Ελλάδα.

Η ανάδειξη των τριών νικητών που θα ταξιδέψουν στην Ιταλία θα γίνει στο πλαίσιο του 3ου διεθνούς διαγωνισμού νεοφυών επιχειρήσεων, το ερχόμενο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Το φεστιβάλ καινοτομίας του Ρίμινι είναι το 3ο σημαντικότερο διεθνώς και θα δώσει την ευκαιρία στις ελληνικές start up να επικοινωνήσουν τις ιδέες τους σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο.

Το οικοσύστημα καινοτομίας στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται ως πολύ δυναμικό, καθώς παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Ο διεθνής διαγωνισμός καινοτομίας στο Ρίμινι θα γίνει το τριήμερο 13 έως 15 Ιουνίου 2024 και στόχος είναι η Ελλάδα να μετάσχει με εθνικό περίπτερο, παρουσία και του Elevate Greece.

Ρεπορτάζ: Λεωνίδας Λιάμης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More