Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ελληνική Λύση»: Άθλια πρόκληση η απόφαση του καθεστώτος Ράμα να απαγορεύσει στον Φρέντι Μπελέρη να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του

Παραμένει προφυλακισμένος ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης, ενώ αύριο Τρίτη 27/6 έχει προγραμματιστεί η ορκωμοσία του, που δεν μπορεί να γίνει χωρίς την παρουσία του. «Άθλια πρόκληση του καθεστώτος Ράμα η απαγόρευση στον Φρέντι Μπελέρη να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Ελληνική Λύση».

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η «Ελληνική Λύση»

«Το καθεστώς Ράμα, απαγόρευσε στον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του και τον κρατά έγκλειστό στις φυλακές των Τιράνων.

Σήμερα αποδεικνύεται το έγκλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της ΠτΔ, που, αντί να εξαντλήσουν κάθε μέσο για να υπερασπιστούν τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, διοργάνωναν εκθέσεις για τα «καλλιτεχνικά δημιουργήματα» του διώκτη των Ελλήνων!

Η Ελληνική Λύση απαιτεί την χρησιμοποίηση κάθε δυνατού μέσου, προκειμένου ο Ράμα να τραβήξει τα βρώμικα χέρια του από τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Η σιωπή πλέον, συνιστά συνενοχή στην εθνοκάθαρση της Βορείου Ηπείρου από το αλβανικό καθεστώς».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More