Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Η Διεθνής Έκθεση για ιδέες εφευρέσεις και νέα προϊόντα iENA στις 28 με 30 Οκτωβρίου στη Νυρεμβέργη

Από 28 έως 30 Οκτωβρίου 2023 θα ανοίξει ξανά τις πύλες της, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης, η Διεθνής Έκθεση για Ιδέες, Εφευρέσεις και Νέα Προϊόντα, iENA, η οποία διοργανώνεται από την AFAG και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις εφευρέσεις τους, όπως και τα προϊόντα τους σε πιθανούς πελάτες και επενδυτές, αναζητώντας ευκαιρίες ανάπτυξης και εξωστρέφειας. Σημειώνεται ότι όσες εταιρείες υποβάλλουν τη συμμετοχή τους έως τις 28 Ιουλίου θα τύχουν καλύτερης τιμής.

Υπενθυμίζεται ότι στην iENA παρουσιάζονται ετησίως εδώ και 75 χρόνια πάνω από 500 εφευρέσεις και την επισκέπτονται περισσότεροι από 10.000 επαγγελματίες, ενώ στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιείται ένα καθημερινό πρόγραμμα επί σκηνής και ειδική τελετή απονομής για τις καλύτερες εφευρέσεις.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More