Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενισχύεται η αστυνόμευση στον Δήμο Πηνειού

Η απόφαση των επιχειρησιακών δράσεων που αναλαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία από σήμερα κιόλας, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων στη ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο γραφείο του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστρατήγου, Λάζαρου Μαυρόπουλου παρουσία του δημάρχου Πηνειού, Ανδρέα Μαρίνου, του διευθυντή του γραφείου του, Γιώργου Καραστέργιου και τη συμμετοχή Επιτελών της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την άμεση αντ πόκριση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστρατήγου, Λάζαρου Μαυρόπουλου στο αίτημά μου για συνάντηση καθώς και για το αποτέλεσμα της πολύωρης ευρείας σύσκεψης που είχαμε με το Επιτελείο του στο γραφείο του στην Αθήνα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πηνειού, Ανδρέας Μαρίνος.

«Με αφορμή τα προχθεσινά επεισόδια στη Γαστούνη», συνέχισε ο κ. Μαρίνος «ζήτησα την άμεση λήψη μέτρων, όπως την ενίσχυση του Α.Τ. Πηνειού και η ανταπόκριση του Αρχηγού ήταν θετική. Ο Αρχηγός με το επιτελείο του μελετούν ήδη την υφιστάμενη κατάσταση στην περιοχή και αναλαμβάνουν επιχειρησιακή δράση για την αποτροπή και αντιμετώπιση της παραβατικότητας. Η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου Πηνειού, αποτελούν βασική και άμεση προτεραιότητά μου».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More