Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Νέα στοιχεία στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων

Εξονυχιστικές είναι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του αγνοούμενου κυνηγού από το Μεσολόγγι που έχει εξαφανιστεί από τις 5 Ιανουαρίου. Δεκατρείς μέρες μετά και ο γρίφος της υπόθεσης της δεν έχει λυθεί.

Στην περιοχή των ερευνών σε μια βάρκα εντοπίστηκε μια κηλίδα αίματος. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται ότι δεν ανήκει σε άνθρωπο, ωστόσο θα γίνει έλεγχος στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πρόσωπο-κλειδί θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος έχει κληθεί και έχει δώσει τρεις φορές κατάθεση στην αστυνομία.

Τις τελευταίες μέρες στο «κάδρο» μπήκε ακόμα ένα άτομο με τον οποίο ο κρεοπώλης φέρεται πως επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του. Στους αστυνομικούς έχει προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι οι επίμαχες επικοινωνίες έχουν σβηστεί από το κινητό.

Το συγκεκριμένο άτομο που έδωσε κατάθεση κλήθηκε να δώσει το κινητό του για να γίνει έλεγχος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος προσπάθησε να επικοινωνήσει και με μία γυναίκα, η οποία δεν απάντησε στις κλήσεις του.

Απαντήσεις περιμένουν οι αστυνομικοί και από την άρση του τραπεζικού απορρήτου όπου θα φανούν οι κινήσεις (αν έγιναν) με τα χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς του αγνοούμενου.

Οι ελπίδες να βρεθεί πλέον ο αγνοούμενος ζωντανός έχουν σχεδόν εξανεμισθεί, ενώ οι έρευνες των αρχών εστιάζονται σε μια συγκεκριμένη βαλτώδη περιοχή.

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More