Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξαφανίστηκε 39χρονος στη Θεσσαλονίκη

Τα ίχνη ενός 39χρονου άνδρα έχουν χαθεί από τις 24 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον Σταμάτη Χατζηδημητρίου που εξαφανίστηκε μεσημεριανές ώρες από το κέντρο της πόλης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού έχει σημάνει συναγερμό για τον εντοπισμό του

Κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του ενήλικα, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Να σημειωθεί ότι στις 02.06.2021 είχε ενεργοποιηθεί από το «Χαμόγελο του Παιδιού» συναγερμός Amber Alert για τον ανήλικο γιο του Χατζηδημητρίου Σταμάτη, όπου το παιδί εντοπίστηκε άμεσα και ήταν καλά.

Ο Χατζηδημητρίου Σταμάτης έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει μακριά καστανά μαλλιά και καστανοπράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινη αθλητική φόρμα και γκρι φούτερ. Έχει ένα τατουάζ «13.12.2006» στον αριστερό καρπό του χεριού του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More