Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών στη Λακωνία – Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, πέντε περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν στο Γύθειο τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 33, 35, 19 και 42 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, εξακριβώθηκε ότι οι πιο πάνω, κατά το χρονικό διάστημα από την 8.7.2023 έως και την 5.8.2023, σε τοπικές κοινότητες των δήμων Ανατολικής Μάνης και Σπάρτης, διέπραξαν 5 περιπτώσεις κλοπών σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, τηλεόραση και χρυσαφικά, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των 16.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Τέλος, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και 4 κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε και ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More