Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εορδαία: Νέα Ψηφιακή Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών

Τη νέα υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών θέτει σε λειτουργία ο δήμος Εορδαίας, με στόχο τις άμεσες, ασφαλείς, δίχως ταλαιπωρία και γραφειοκρατία συναλλαγές με τις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουν τις οικονομικές συναλλαγές τους με την αξιοποίηση και τη χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών, σε περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας.

Θα μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τις οφειλές τους προς τον Δήμο και, μέσω της ταυτότητας οφειλής, θα μπορούν ηλεκτρονικά να εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους. Επιπλέον, θα μπορούν να έχουν αναλυτική εικόνα των ειδοποιητηρίων με τις οφειλές τους και να εκτυπώνουν ή αποθηκεύουν, εφόσον το επιθυμούν.

Η σύνδεση στη νέα υπηρεσία των Ηλεκτρονικών Πληρωμών πραγματοποιείται, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας (eordaia.gov.gr). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, παράλληλα, να επικαιροποιούν τα στοιχεία επικοινωνίας της Καρτέλας Οφειλέτη, με σκοπό τη διόρθωση των στοιχείων τους, στην περίπτωση που διαπιστώσουν κάποια απόκλιση με αυτά που τηρεί η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου στο μητρώο της.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More