Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίθεση στο Ισραήλ: Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Fauda» στο Netflix απεγκλωβίζει οικογένειες από τις βομβαρδισμένες πόλεις

Ο Ισραηλινός ηθοποιός και σεναριογράφος Λίορ Ραζ, γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην παγκοσμίως δημοφιλή σειρά δράσης Fauda (Χάος) του Netflix, δημοσιοποίησε ότι έχει ενταχθεί στους εθελοντές «Brothers in Arms» και συμμετείχε σε επιχείρηση απεγκλωβισμού δυο οικογενειών από τη βομβαρδισμένη συνοριακή πόλη Σντερότ, μετά την πολύνεκρη επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ.

Μαζί τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας του Ισραήλ Γιοανάν Πλέσνερ και τον συνδημιουργό του «Fauda», Αβί Ισαχάροφ, ο Λίορ Ραζ μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με τους τρεις τους να σπεύδουν να καλυφθούν από επίθεση με ρουκέτα της Χαμάς, το βράδυ της Δευτέρας (9/10).

Accompanied by Yohanan Plesner @yplesner and Avi @issacharoff , I headed down south to join hundreds of brave “brothers in arms” volunteers who worked tirelessly to assist the population in the south of Israel. We were sent to the bombarded town of Sderot to extract 2 families pic.twitter.com/WpM9JLeOZM

— Lior Raz (@lioraz) October 9, 2023

Το Fauda του Netflix (που στα εβραϊκά σημαίνει “Χάος”) είναι μια ισραηλινή τηλεοπτική σειρά, πέντε σεζόν, που δημιουργήθηκε από τους Lior Raz και Avi Issacharoff και αναφέρεται στην πολύχρονη διαμάχη Ισραήλ και Παλαιστίνης μέσα από ανθρώπινες ιστορίες.

Δημιουργοί του «Fauda» είναι ο Avi Issacharoff, δημοσιογράφος και ειδικός στις αραβοϊσραηλινές σχέσεις, και ο Lior Raz, Ισραηλινός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς. Η σειρά έχει αποσπάσει βραβείο καλύτερης δραματικής τηλεοπτικής σειράς στην ισραηλινή τηλεόραση το 2015 και το 2017.

Διαβάστε ακόμα:

Live: Η Χαμάς βομβαρδίζει την Ασκελόν – Μπαράζ εκτόξευσης ρουκετών στη Γάζα — Η ΕΡΤ επί τόπου
Δύο μέλη της Χαμάς νεκρά μετά από καταδίωξη – Στη δημοσιότητα βίντεο από την αστυνομία του Ισραήλ (σκληρές εικόνες)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More