Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίσκεψη του Συνδέσμου Ελλήνων Λογοτεχνών Αυστραλίας στο ελληνικό προξενείο

Συνάντηση γνωριµίας µε τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Μελβούρνη, κ. Εµµανουήλ Κακαβελάκη, είχε η Πρόεδρος του Συνδέσµου κα Ρώµα Σιάχου µε µέλη του Διοικητικού Συµβουλίου, την Πέµπτη 2 Φεβρουαρίου, η οποία στέφθηκε µε απόλυτη επιτυχία. Μέσα σε θετικό κλίµα και ευχάριστη διάθεση συζητήθηκαν θέµατα κοινού ενδιαφέροντος. Αναφέρθηκαν οι αρχές, οι προθέσεις και η δράση του Συνδέσµου.

Ο Γενικός Πρόξενος συνεχάρη το νέο Διοικητικό Συµβούλιο του Σ.Ε.Λ.Σ.Α. για την ανάληψη των καθηκόντων του και ευχήθηκε δηµιουργική χρονιά και επίτευξη των στόχων του. Εξέφρασε τη στήριξή του σε κάθε δράση του Συνδέσµου και τη διάθεση φιλοξενίας εκδηλώσεων του Σ.Ε.Λ.Σ.Α. στην αίθουσα δεξιώσεων του Ελληνικού Προξενείου.

Ακολούθησε ξενάγηση στην Οµογενειακή Βιβλιοθήκη, την οποία φιλοξενεί το Γενικό Προξενείο. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τη λειτουργία της Βιβλιοθήκης, η οποία, σηµειωτέον, έγινε µε τη συνδροµή του Συνδέσµου Λογοτεχνών.

Τα µέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Λ.Σ.Α. αισθάνονται υπερηφάνεια, διότι συµµετείχαν ενεργά στην ίδρυση και οργάνωση της βιβλιοθήκης. Επίσης εξέφρασαν την επιθυµία να εµπλουτίσουν τη βιβλιοθήκη µε βιβλία Ελλήνων Λογοτεχνών της Αυστραλίας.

Τέλος, η κα Σιάχου ευχαρίστησε τον Γενικό Πρόξενο για τη θερµή υποδοχή που τους επιφύλαξε. Η συνάντηση έληξε µέσα σε ένα κλίµα συνεργασίας και ευφορίας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More