Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επικινδυνότητα γεφυριών στο επαρχιακό δίκτυο Κω-Χωρίων

Την αγωνία του για την επικινδυνότητα γεφυριών, που βρίσκονται στο επαρχιακό δίκτυο Κω-Χωρίων, εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο επαγγελματίας οδηγός Παναγιώτης Χαδούλης και με αφορμή τον ένα χρόνο από το θάνατο δύο μαθητών του ΕΠΑΛ στο γεφύρι του Αγίου Βασιλείου, πριν από το Ασκληπιείο της Κω στο οποίο, όπως τόνισε, ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί μπάρα ούτε και σήματα.

Ο κ Χαδούλης απέδωσε ευθύνες στη Περιφερειακή αρχή η οποία, όπως είπε, δεν προχώρησε στην θωράκιση των γεφυριών για να προλάβουμε δυστυχήματα και να μην θρηνήσουμε άλλες ανθρώπινες ζωές.

Παράλληλα ο επί χρόνια επαγγελματίας οδηγός θεώρησε “εγκληματικό” να κρέμονται τα κάγκελα στο γεφύρι που βρίσκεται στη τοποθεσία Σταυρού Πέραμα πριν από την στροφή προς Μαστιχάρι ενώ την ίδια εγκατάλειψη συναντούν οι διερχόμενοι οδηγοί και στο γεφύρι πάνω από τον Αϊ Δημήτρη προς το ορεινό Ασφενδιού.

 Σε απόσταση λίγων μέτρων από τα προαναφερόμενα υπάρχουν και άλλα γεφύρια που απειλούν ζωές, όπως ανέφεραν οδηγοί στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.

Οι ίδιοι ζήτησαν να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις για την καταγραφή και αποκατάστασή τους και να τοποθετηθούν σημάνσεις, χωρίς μέχρι στιγμής όμως, όπως αναφέρουν, να έχουν εισακουστεί.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More