Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ετοιμάζουν τη Γιορτή του Κινηματογράφου !

Την 25η επέτειό του θα γιορτάσει φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους και η 22η Camera Zizanio, η μεγάλη γιορτή του Κινηματογράφου και των παιδιών, που θα πραγματοποιηθεί χωρίς μέτρα πλέον μακριά από την σκιά της πανδημίας από τις 3 έως τις 10 Δεκεμβρίου, με την επιστροφή στις κινηματογραφικές αίθουσες και με πλήρεις δραστηριότητες.

Εκτός από τα διαγωνιστικά τμήματα και τις προβολές ταινιών και τα αφιερώματα, το φεστιβάλ παρουσιάζει κάθε χρόνο ένα πλήθος εκπαιδευτικών δράσεων και βεβαίως οι προετοιμασίες για την υλοποίησή του είναι πυρετώδεις.

Στο πλαίσιο αυτό είχαν μια πρώτη συνάντηση – συνεργασία ο πρόεδρος της ΚοινΣΕΠ Φεστιβάλ Ολυμπίας, Χρήστος Κωνσταντόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης, εκ μέρους της Περιφέρειας με τον νέο διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ανδρέα Ζέρβα.

Ο κ. Ζέρβας διαβεβαίωσε και τον κ. Κωνσταντόπουλο και τον κ. Κοροβέση ότι το φεστιβάλ θα έχει την πλήρη υποστήριξή του και θα φροντίσει να ενημερώσει όλες τις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More