Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστίες Σ. Κελέτση στο υπουργείο Υγείας για τον παιδίατρο στο Κέντρο Υγείας Δικαίων

Τις ευχαριστίες του προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας εξέφρασε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης αναφορικά με την άμεση και θετική ανταπόκριση της, στο ζήτημα της απουσίας παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Δικαίων.

Η ηγεσία όπως τόνισε ο κ Κελέτσης έδωσε άμεσα λύση υπογράφοντας την παράταση της θητείας της  υπάρχουσας παιδιάτρου η ανανέωση της οποίας δεν είχε γίνει λόγω και της συμπλήρωσης του ορίου  για την συνταξιοδότηση της.

Το κλίμα στη χώρα είναι βαρύ

«Είμαστε υπό το βάρος του πένθους και του θρήνου για τους συμπατριώτες μας, για όσους χάθηκαν στα Τέμπη» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και ότι «από αυτήν την ιστορία θα πρέπει να βγάλουμε τα συμπεράσματα και να κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει»

Ο κ Κελέτσης μίλησε για έναν σιδηρόδρομο εγκαταλειμμένο με την επισήμανση όμως ότι στον Έβρο έχει γίνει ένας καλός σχεδιασμός με αφορμή και την ανάπτυξη του λιμανιού,  για να προσθέσει ότι δεν αρκεί μόνο αυτό αλλά ένας συνολικός εκσυγχρονισμός του σιδηροδρομικού δικτύου στην Ελλάδα.

Οι εκλογές είναι ακόμη πίσω

«Αυτό λέει η κοινή λογική και η δική μου αίσθηση» αναφέρει

Κατά την εκτίμηση του «θα πάμε πίσω και ίσως φθάσουμε στο σημείο να  είμαστε  στο τέλος της τετραετίας στα πλαίσια που δίνει το Σύνταγμα. Άλλωστε Συνταγματικό περιθώριο υπάρχει μέχρι και τον Ιούλιο όπου λήγει η θητεία της Κυβέρνησης» χωρίς παράλληλα να διαταραχθεί και η διενέργεια των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Διαβεβαίωσε δε πως τις επόμενες μέρες ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα ξεδιπλώσουν τις σκέψεις τους στο θέμα αυτό.

Σταύρος Κελέτσης, βουλευτής Έβρου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More