Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ε. Λουπάκη: Προσβολή για τους δημοκρατικούς θεσμούς η “επίθεση” του Λιμενικού στην δήμαρχο Τήλου

Για αήθη και πρωτόγνωρη συμπεριφορά λιμενικού, που υπηρετεί μάλιστα σε ακριτικό νησί κατά της δημάρχου Τήλου, Μαρίας Καμμά Αλιφέρη έκανε λόγο η δημοσιογράφος, Ευγενία Λουπάκη, που ήταν εκεί την ώρα του συμβάντος τη προηγούμενη Πέμπτη, μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.

“Μου προκάλεσε φοβερή εντύπωση η ταχύτητα, με την οποία η Ένωση Λιμενικών Δωδεκανήσου εξέδωσε την ανακοίνωση υπερασπιζόμενη ένα μέλος της, αγνοώντας μάλιστα και τα πραγματικά γεγονότα…

Αντίθετα το συνδικαλιστικό όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η ΚΕΔΕ δεν υπερασπίστηκε την δήμαρχο, την οποία γνωρίζει και σέβεται όλη η Ευρώπη, ούτε με ένα δελτίο τύπου”, τόνισε η δημοσιογράφος του Ραδιοφωνικού Σταθμού ‘’Στο Κόκκινο.’’

Χαρακτήρισε “θλιβερή εξαίρεση” τον Λιμενικό, που ανήκει στην Ομάδα Υποβρύχιων Καταδρομών και υπηρετεί στη Τήλο και “ανάρμοστη” τη συμπεριφορά του, “απόρροια” όπως σημείωσε “μιας πολιτικής που περιφρονεί τους θεσμούς, όταν μάλιστα η πλειονότητα των λιμενικών στο νησί είναι καλά παιδιά”.

Δεν μπορείς να λες “σκουπίδι” την δήμαρχο ή “να σας πάρουν οι Τούρκοι να ησυχάσουμε” γιατί απλά σου κάνει σύσταση να πάρεις το αυτοκίνητό σου για να περάσει το Λεωφορείο”, υπογράμμισε η κ Λουπάκη.

Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία της γιατί παρόμοιο περιστατικό δεν έχει ξανασυμβεί στη Τήλο, την οποία μάλιστα τόσο η ίδια όσο και δεκάδες άλλοι συμπατριώτες μας έχουν επιλέξει εδώ και χρόνια για δεύτερη κατοικία τους.

Αναφορά εναντίον του λιμενικού των ΟΥΚ, που υπηρετεί στην Τήλο για απρεπή συμπεριφορά και φραστικό επεισόδιο κατέθεσε η δήμαρχος, Μαρία Καμμά Αλιφέρη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More