Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζάκυνθος: Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βάρος της 83χρονης που είχε σωθεί δαγκώνοντας τον ληστή στο χέρι

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, η υπόθεση ληστείας σε βάρος 83χρονης γυναίκας, την οποία αποκλειστικά είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ Ζακύνθου, στις 30 Αυγούστου, με τη σύλληψη ενός από τους δύο δράστες, ενός Ρομά 33 ετών.

Η ηλικιωμένη, είχε πει τότε στους αστυνομικούς ότι οι ληστές ήταν δύο μελαμψοί άνδρες. Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο δράστης από κοινού με έναν ακόμα συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (30.08.2023), αφού εισήλθαν παράνομα στο σπίτι τη ηλικιωμένης, που βρίσκεται στο Σκουληκάδο Ζακύνθου, την ακινητοποίησαν και αφού την χτύπησαν, της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Όπως είχε αποκαλύψει τότε η ΕΡΤ Ζακύνθου, οι δράστες προσπάθησαν να την πνίξουν με το μαξιλάρι, η 83χρονη όμως αντέδρασε και δάγκωσε τον έναν από αυτούς στο χέρι, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο συλληφθείς είχε στο παρελθόν νοικιάσει χώρο στο σπίτι της ηλικιωμένης και γνώριζε καλά τα κατατόπια.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More