Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζίβκοβιτς: «Δείξαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο»

 

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ και σκόρερ του δεύτερου γκολ στο σπουδαίο διπλό στην έδρα του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του, αλλά και στη συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παναθηναϊκού με το επιβλητικό 3:0 και μείωσε τη διαφορά στο -6 από την κορυφή, στη 19η αγωνιστική της Super League.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και στην κάμερα της Cosmote παρουσιάστηκε χαρούμενος για το αποτέλεσμα, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι μπορούν να κερδίσουν κάθε αντίπαλο. Αναλυτικά ανέφερε:

Για το γκολ του και το 0-3 του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και το σκορ. Πρέπει να παλεύουμε κάθε παιχνίδι, αυτός είναι ο τρόπος. Είναι πολύ σημαντική νίκη, η ομάδα μπήκε και είχε ένα στυλ παιχνιδιού. Δείξαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Να συνεχίσουμε τον ίδιο τρόπο δουλειάς».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είμαστε μια ομάδα, όλοι μαζί. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε ενωμένοι, συμπαγείς και το καταφέραμε. Κοιτάμε τη βαθμολογία, αλλά εμείς πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, νίκη με τη νίκη και έτσι θα συνεχίσουμε».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More