Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηλεία: Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Β. Γιαννόπουλου με τους νέους Δημάρχους Πύργου, Ήλιδας και Αρχαίας Ολυμπίας

Ενημερωτική συνάντηση με τους νέους Δημάρχους Πύργου Στάθη Καννή, Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και Αρχαίας Ολυμπίας Άρη Παναγιωτόπουλο, είχε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, ενόψει της νέας Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης.

Σκοπός της συνάντησης, ήταν η ενημέρωσή τους για το περιεχόμενο της Στρατηγικής και τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα, ώστε με την ανάληψη των καθηκόντων τους να δρομολογήσουν τις απαιτούμενες ενέργειες και να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής τεχνικής ενημερωτικής συνάντησης οι Δήμαρχοι ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο της Στρατηγικής, για τους Άξονες στους οποίους κινείται το Σχέδιο, για αρκετές τεχνικές λεπτομέρειες και φυσικά για τα χρονοδιαγράμματα. Κλήθηκαν μάλιστα να προετοιμάσουν και οι ίδιοι τις δικές τους προτάσεις έργων και παρεμβάσεων, ενώ αναγνωρίζοντας τη σημασία της νέας Στρατηγικής, δεσμεύτηκαν να είναι έτοιμοι από τις αρχές του έτους, καθώς τα χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση της τελικής πρότασης και την υποβολή της, είναι συγκεκριμένα και αρκετά στενά.

Το τελικό σχέδιο της Στρατηγικής θα ψηφιστεί από τα τρία Δημοτικά Συμβούλια στις αρχές του 2024.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More