Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηλεία: Τρία τροχαία ατυχήματα με δύο σοβαρά τραυματίες μέσα σε μια μέρα

Τρία τροχαία ατυχήματα σε μόνο μια ημέρα στην Ηλεία, από τα οποία δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το πρώτο τροχαίο έγινε στην Εθνική οδό Πύργου-Πατρών, στο ύψος των Καβασίλων. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας ηλικιωμένος άνδρας στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητό του απέναντι στην εθνική, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς την Πάτρα. Από το ατύχημα τραυματίστηκε ο ηλικιωμένος οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου ο οποίος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηλείας.

Δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Πατρών και Παπαγεωργίου, όταν  μία γυναίκα που κινούνταν με το Ι.Χ της επί της Πατρών με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης, συγκρούστηκε με ΙΧ που κινείτο επίσης στην οδό Πατρών, στην αντίθετη κατεύθυνση, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Άλλο ένα τροχαίο καταγράφηκε στην οδό Αγίου Γεωργίου, μερικά μέτρα μακριά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Πύργου. Ένας άνδρας έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να χτυπήσει με το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και μετέφερε τον δικυκλιστή στο “Ανδρέας Παπανδρέου”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More