Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ημέρα ανακοινώσεων στο Κλίβελαντ

 

Οι Καβαλίερς ανακοίνωσαν και επίσημα την επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο στην ομάδα, ενώ γνωστοποίησαν τις προσθήκες των Ρόμπιν Λόπεζ και Ραούλ Νέτο για τη νέα σεζόν.

Οι Κλίεβαντ Καβαλίερς “χτίζουν” το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν στο “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ και ανακοίνωσαν σήμερα τριπλή… ενίσχυση. Συγκεκριμένα, ο Ρίκι Ρούμπιο επέστρεψε και επίσημα στους “Καβς”, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ισπανός γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο αποκατάστασης από τη ρήξη χιαστού που υπέστη στα τέλη του Δεκέμβρη, είχε γίνει ανταλλαγή την προηγούμενη σεζόν από τους “Καβς” για να βρεθεί στους Ιντιάνα Πέισερς, ωστόσο η επιστροφή του είναι και επίσημα γεγονός.

Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, στους Φοίνιξ Σανς, στους Γιούτα Τζαζ και στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και της Μπανταλόνα, όπου ξεκίνησε και την καριέρα του.

Μαζί με τον Ρούμπιο οι Καβαλίερς ανακοίνωσαν τους Ρόμπιν Λόπεζ και Ραούλ Νέτο. Ο 34χρονος Αμερικανός σέντερ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των Σανς, Χόρνετς, Μπλέιζερς, Νικς, Μπουλς, Ουίζαρντς και Μάτζικ. Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος γκαρντ, Νέτο, έχει βρεθεί επίσης σε τρεις ομάδες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Ο λόγος για τους Τζαζ, Σίξερς και Ουίζαρντς.

OFFICIAL: Cavaliers sign Ricky Rubio, Robin Lopez, and Raul Neto#LetEmKnow

— Cleveland Cavaliers (@cavs) July 8, 2022

Το άρθρο Ημέρα ανακοινώσεων στο Κλίβελαντ εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More