Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» το ΣΚ 18-19 Μαρτίου στην Αθήνα

Την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» στην Αθήνα, διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) το Σάββατο και την Κυριακή 18-19 Μαρτίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι (10:00-18:00).

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που απέστειλε η ΔΥΠΑ, ο αριθμός των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου που θα συμμετάσχουν έφτασε τις 120, με περισσότερες από 7.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Στο πλαίσιο της διήμερης εκδήλωσης, η ΔΥΠΑ παρέχει τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να έρθουν σε απευθείας επαφή και να συνομιλήσουν, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-athina-tourismos-2023

Ανάμεσα στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν περιλαμβάνονται ξενοδοχειακές μονάδες, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εστίασης, επιχειρήσεις εξυπηρέτησης αεροδρομίων κ.ά.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More