Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Απολογείται ο 39χρονος γυναικοκτόνος

Εξηγήσεις στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου δίνει σήμερα ο 39χρονος φερόμενος ως γυναικοκτόνος, ο οποίος κατηγορείται για τον θανατηφόρο πυροβολισμό της 29χρονης συντρόφου του, την περασμένη Παρασκευή, στην περιοχή των Καμινίων.

Σε βάρος του 39χρονου από την Αλβανία ο εισαγγελέας το Σάββατο άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σε βαθμό κακουργήματος. Στη συνέχεια ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα Τρίτη.

Ο 39χρονος κατηγορούμενος ως γυναικοκτόνος

Όπως και προανακριτικά, ο 39χρονος αναμένεται να υποστηρίξει πως ο θάνατος της συντρόφου του οφείλεται σε μια άτυχη στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προανακριτική απολογία που έδωσε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, υποστήριξε πως “έπαιζε” με το πιστόλι του, το οποίο εκπυρσοκρότησε και με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι η 29χρονη από τη Ρουμανία.

Ο ίδιος εμφανίζεται συντετριμμένος από το θάνατο της συντρόφου του, με την οποία, όπως ισχυρίζεται, επρόκειτο να παντρευτούν και δηλώνει μετανιωμένος για την κατοχή του μοιραίου όπλου.

Όπως είναι γνωστό, η 29χρονη έπεσε νεκρή το πρωί της περασμένης Παρασκευής μέσα στο σπίτι, όπου διέμενε το ζευγάρι, από μία σφαίρα που δέχθηκε στο κεφάλι από το όπλο του συντρόφου της. Ο ίδιος στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία και από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι με την 29χρονη ήταν ερωτευμένοι και πως δεν σκόπευε να την σκοτώσει, ούτε την κακομεταχειριζόταν, όπως γείτονες φέρονται να έχουν αναφέρει στο πλαίσιο της προανάκρισης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More