Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Γεννητούρια στο ασθενοφόρο – Υγιέστατη η… βιαστική μπέμπα

Γεννητούρια μέσα στο ασθενοφόρο χθες το βράδυ για 28χρονη γυναίκα που έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αν και… βιαστικό κοριτσάκι.

Η γυναίκα έφτασε στο Κέντρο Υγείας Καστελλίου γύρω στις 9 το βράδυ συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, ο οποίος ενημέρωσε τους εφημερεύοντες γιατρούς ότι είχαν σπάσει τα νερά και η σύζυγός του γεννούσε.

Καθώς η 28χρονη μητέρα άλλων δύο παιδιών είχε ιστορικό γρήγορων τοκετών, κρίθηκε αναγκαία η άμεση διακομιδή της στο ΠΑΓΝΗ. Συνοδευόμενη από δύο γιατρούς του Κέντρου Υγείας η επίτοκος, ωστόσο, γέννησε πριν φτάσει το ασθενοφόρο στο σημείο, από το οποίο επρόκειτο να την παραλάβει το ΕΚΑΒ με προορισμό το νοσοκομείο.

Στο ύψος του ΚΤΕΟ, η 28χρονη έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα κοριτσάκι βιαστικό και ορεξάτο, αφού πριν ακόμα φτάσει στο ΠΑΓΝΗ θήλασε, όπως ανέφεραν σε δηλώσεις τους η γενική γιατρός Χαρά Μαυρουδή και η παιδίατρος Άννα Χριστοφοράκη.

Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες στο ασθενοφόρο, ακολουθήθηκε το προβλεπόμενο πρωτόκολλο, ενώ μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας και παραμένουν στο νοσοκομείο.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More