Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Καμπάνια για την πρόληψη των τροχαίων ενόψει γιορτών – “Ένας δεν πίνει, όλοι επιστρέφουν”(video)

Με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και με κεντρικό μήνυμα «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί», η Τροχαία Ηρακλείου και ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου, με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνουν καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις, κατά την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 15:00΄ στα Λιοντάρια. Σε εστιατόρια και καφέ – μπαρ τροχονόμοι – αστυνομικοί και μέλη του συνδέσμου θα ενημερώσουν τους θαμώνες των καταστημάτων σχετικά με τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η κατανάλωση αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση, ενθαρρύνοντάς τους να επιλέξουν τον «Οδηγό της Παρέας», που θα οδηγήσει με ασφάλεια πίσω τους υπόλοιπους, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ξεχωριστό μήνυμα ζωής : «ΕΝΑΣ δεν πίνει, ΟΛΟΙ επιστρέφουν».

Παραμονές πρωτοχρονιάς τροχονόμοι – αστυνομικοί και μέλη του συνδέσμου θα ενημερώσουν σχετικά διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των δράσεων, θα μοιραστούν δώρα και υλικό με χρήσιμες συμβουλές για το θέμα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More