Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Στις φλόγες 4 οχήματα από το “εκρηκτικό κλίμα” της Ανάστασης

Με λαμπρότητα, αλλά χωρίς να λείψουν τα παρατράγουδα, γιορτάστηκε η Ανάσταση στο Ηράκλειο. Με το πρώτο Χριστός Ανέστη η νύχτα μέρα έγινε μέρα σε πολλές ενορίες από τα βεγγαλικά και τις φουρνάρες για το “κάψιμο του Ιούδα”.

Είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην οδό Στράβωνας, στην περιοχή της Θερίσουν, τέσσερα οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες, με αποτέλεσμα να προκληθούν σε αυτά ζημιές, σε άλλα μικρότερης και σε άλλα μεγαλύτερης έκτασης. Στο σημείο κλήθηκε και Επιχείρησε η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και έξι υπαλλήλους. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά το ακριτικό τμήμα.

Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε 4 ΕΙΧ οχήματα, επί της οδού Στράβωνος, στο Ηράκλειο Κρήτης. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 15, 2023

Από το “εκρηκτικό κλίμα” προκλήθηκαν σε διάφορα σημεία μικρές πυρκαγιές και η Πυροσβεστική σε όλο το νομό κλήθηκε να παρέμβει από τις 12.01 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 1.40 σε περιστατικά στην Χερσόνησο, στις Μοίρες, στις Βούτες, στο Τσαλικάκι και στην πόλη του Ηρακλείου, στην οδό 1821 και στα Καμίνια. Ευτυχώς, σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής, δεν σημειώθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί, με εξαίρεση τα οχήματα στην οδό Στράβωνας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More