Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Το σύστημα γεωεντοπισμού σε tablet οδήγησε στον κλεπταποδόχο και τον κλέφτη

Το σύστημα γεωεντοπισμού που διέθετε το κλεμμένο tablet οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων, κλέφτη και κλεπταποδόχου, κλοπιμαίων από σπίτι στην περιοχή του Γαζίου. Πρόκειται για έναν 41 ετών άνδρα από την Αλβανία και έναν 25χρονο Μαροκινό, που θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την υπόθεση της διάρρηξης που απασχολεί από το περασμένο Σάββατο τις διωκτικές αρχές.

Συγκεκριμένα, στις 9 Δεκεμβρίου 43χρονη πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε πως άγνωστος ή άγνωστοι εισέβαλαν απογευματινές ώρες σε ισόγεια κατοικία που χρησιμοποιεί εποχιακά στην περιοχή του Γαζίου και έκλεψαν μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό, ένα tablet, ένα play station κ.α.

Χθες, Κυριακή, η γυναίκα πήγε ξανά στο Α.Τ. Μαλεβιζίου και ανέφερε συμπληρωματικά πως το κλεμμένο tablet, που διέθετε σύστημα γεωεντοπισμού, έδειχνε σήμα στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.

Αστυνομικοί, ακολουθώντας το σήμα, οδηγήθηκαν στο σπίτι όπου διαμένει 25χρονος Μαροκινός, γνωστός στις Αρχές, ο οποίος υπέδειξε ως τον άνθρωπο που του έδωσε το tablet τον 41 ετών Αλβανό.

Ο τελευταίος εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα στην περιοχή της Χανιώπορτας. Υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου είχε κρύψει το Play station, το οποίο, επίσης σκόπευε να πουλήσει, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και τα υπόλοιπα κλοπιμαία, τα οποία αναγνωρίστηκαν από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού και της παραδόθηκαν.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More