Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Γιουβέντους σκέφτεται να πουλήσει τον Πολ Πογκμπά

Το μέλλον του Πολ Πογκμπά στην Γιουβέντους φαίνεται να περιέχει είτε την πώληση του παίκτη είτε την λύση του συμβολαίου του, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά του Γάλλου μέσου, αλλά και το πως έχει διαχειριστεί ο Πογκμπά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί το καλοκαίρι στο γόνατο του.

Ο Γάλλος επέστρεψε στην Ιταλία έξι χρόνια αφότου η Γιουβέντους τον είχε πουλήσει για 112.000.000 ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο με την φανέλα της Γιουβέντους στην δεύτερη θητεία του στην ομάδα, λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Η ομάδα έδωσε 35.000.000 στην ομάδα από το Μάντσεστερ για να τον αποκτήσει, με τους ανθρώπους της να είναι εξοργισμένοι με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, ενώ έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται την πώληση του παίκτη, μέχρι και την λύση του συμβολαίου του.

Τουλάχιστον ο Πολ Πογκμπά βρισκόταν στον πάγκο στην ήττα-σοκ από την Μόντσα στην έδρα της με 0-2, όμως δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην διάρκεια του αγώνα.

Δεν είναι καθόλου απίθανη η λύση του συμβολαίου του Γάλλου ποδοσφαιριστή στο τέλος της χρονιάς από την Γιουβέντους, αυτό που φαντάζει όμως πιο πιθανό είναι η πώληση του σε ομάδα πρωταθλήματος μικρότερης δυναμικότητας, όπως είναι αυτό του MLS.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More