Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Μάρθα Φριντζήλα στο «Στούντιο 4»: Η καλλιτεχνική τους πορεία, η φιλία και η μεγάλη συναυλία στον Λυκαβηττό

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Μάρθα Φριντζήλα από τον καναπέ του «Στούντιο 4», με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μιλούν για τη μεγάλη συναυλία που πρόκειται να δώσουν τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στο Θέατρο του Λυκαβηττού αλλά και τη φιλία τους που κρατά πολλά χρόνια.

Μιλώντας η μία για την άλλη με σεβασμό και θαυμασμό, αναφέρθηκαν στο πότε γνωρίστηκαν και πώς κύλησε η σχέση τους.

Η Δήμητρα Γαλάνη τόνισε ότι δεν αισθάνθηκε ποτέ «της μόδας» αλλά ένιωθε πολύ καλά όταν ο Γκάτσος της έγραφε κάτι «βαθιά πολιτικό μέσα στη χούντα».

Για σινεμά, βιβλία, ποίηση, πολιτική και κοινωνικά θέματα συζητούν όταν βρίσκονται οι δύο τους.

Η Μάρθα Φριντζήλα αναφέρθηκε στη γυναίκα που παντρεύτηκε ο πατέρας της, η οποία ήταν κακοποιητική. «Ήταν αδύναμη. Μέχρι κάποια στιγμή στη ζωή μου έλεγα ότι ήταν απλώς ένας κακός άνθρωπος. (…) Αισθάνομαι ότι είμαι σε μια αποθεραπεία από την παιδική μου ηλικία».

Η παράσταση στο Θέατρο του Λυκαβηττού, με την προσθήκη της Ελένης Τσαλιγοπούλου και του Φώτη Σιώτα, «θα λάμψει ακόμη περισσότερο. (…) Ήρθε πολύ συνειρμικά το «χτίσιμο» της παράστασης».

Διηγήθηκαν, μάλιστα, με τρομερό χιούμορ ιστορίες από την καλλιτεχνική τους πορεία.

Η Δήμητρα Γαλάνη αποκάλυψε ότι σιγά σιγά παίρνει τις αποστάσεις της από την σκηνή. Ωστόσο, είπε, πως πάντα θα ασχολείται με την μουσική.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More