Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΕΡΤ3 μεταδίδει κορυφαίες παραγωγές του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας τις ημέρες του Πάσχα

Τέσσερις από τις πιο σημαντικές παραγωγές του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζονται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3 τις ημέρες του Πάσχα. Η Άννα Μυκονίου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή Μέρα με “Χρώμα” για τις εκδηλώσεις του Κέντρου, που θα μεταδοθούν τις ημέρες των γιορτών του Πασχα από το κανάλι, αλλά και την άριστη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων. 

Η πρώτη από τις συναυλίες το “Ρέκβιεμ για τη Σμύρνη” του Γιώργου Εμμανουήλ Λαζαρίδη προβλήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα και θα μεταδοθεί ξανά το Μεγάλο Σάββατο στις 9 το βράδυ. Στη συνέχεια την Κυριακή του Πάσχα θα μεταδοθεί στις 8μιση το πρωί και στις 12μιση το βράδυ το Gala Όπερας.

Τέλος, η συναυλία “Νίκος Πορτοκάλογλου- Με επίσημο ένδυμα” με τον κορυφαίο καλλιτέχνη και τη ΜΟΥΣΑ- Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση ανήμερα το Πάσχα, την Κυριακή 16 Απριλίου στις 22:00. 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More