Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ισπανία πέθανε όπως στη Ρωσία! (ΦΩΤΟρεπορτάζ)

 

Τα διαδικτυακά αθλητικά μέσα της Ισπανίας “βράζουν” και εκφράζουν την απογοήτευσή τους, μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από το Μαρόκο, στη φάση των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ.

Η Ισπανία αποκλείστηκε ξανά στα πέναλτι. Το σύνολο του Λουίς Ενρίκε, γνώρισε το τρίτο συνεχόμενο αποκλεισμό στη “ρωσική ρουλέτα” σε μεγάλη διοργάνωση, μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, όταν αποκλείστηκε από τους Ρώσους, ξανά στη φάση των “16”, όπως και σήμερα με το Μαρόκο.

Ακολούθησε ο αποκλεισμός στη διαδικασία των πέναλτι από την Ιταλία, στα ημιτελικά του Euro 2020 (4:2), για να έρθει το σύνολο του Ρεγκραγκί και να… “τριτώσει” το κακό για τη “Φούρια Ρόχα”.

Τα μέσα στην Ισπανία δεν πήραν καθόλου καλά αυτό τον αποκλεισμό, με την «AS» να τονίζει πως: «Η Ισπανία πέθανε, όπως στη Ρωσία!». Η «MundoDeportivo» κάνει λόγο για συντριβή των Ισπανών, τονίζοντας: «Η Ισπανία συνετρίβη στα πέναλτι από το Μαρόκο», ενώ η «Marca» σχολιάζει: «Η Ισπανία αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς έπεσε στη συνήθεια να πασάρει και όχι να σουτάρει».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More