Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η “Λαϊκή Συσπείρωση” καταγγέλλει καθυστέρηση της αποστολής των εισηγήσεων μεγάλων θεμάτων στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ

Η παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση” καταγγέλλει την τεράστια καθυστέρηση που παρατηρείται  ως προς την  έγκαιρη αποστολή των εισηγήσεων εισηγήσεις των μεγάλων  θεμάτων  και στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση, “δεν εστάλη η εισήγηση για δυο από τα σοβαρότερα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και συγκεκριμένα την Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος Δράσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και για το  θέμα  της έβδομης τροποποίησης του Ετησίου Προγράμματος Δράσης της Περιφέρειας  για το έτος 2022».

«Ειδικά για το Τεχνικό Πρόγραμμα θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο ειδικής συνεδρίασης. Η  μοναδική δυνατότητα που δίνεται για το Τεχνικό Πρόγραμμα, από το θεσμικό πλαίσιο, στην αντιπολίτευση, είναι να εκφέρει άποψη επί της εισήγησης. Ούτε να καταψηφίσει, ούτε να ζητήσει τροποποιήσεις», τονίζει η Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία απαίτησε από τον πρόεδρο την αναβολή της συζήτησης του Τεχνικού Προγράμματος, το οποίο έγινε δεκτό.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More