Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ένα από τα φαβορί για την απόκτησή του Τζουντ Μπέλιγχαμ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να μπαίνει στην λίστα των ομάδων που «κυνηγάει» την απόκτησή του παιδί-θαύματος του ποδοσφαίρου, του 19χρονου Τζουντ Μπέλιγχαμ της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ανταγωνιστές της είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι (που ωστόσο έχει προβλήματα με παραβάσεις του Financial Fair Play) και φυσικά η Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε περίπτωση που ο Άγγλος θελήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μόλις στα 19 του χρόνια είναι ήδη ένας από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο, έχοντας ήδη 10 γκολ στην φετινή χρονιά, ενώ μάλιστα στο πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ ήταν εξαιρετικός και ήταν ένας από τους παίκτες «κλειδιά» της εθνικής Αγγλίας.

Αυτές του οι εμφανίσεις έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την Athletic, καθώς πλέον θεωρείται πως είναι σχεδόν 100% σίγουρο ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής θα αναζητήσει τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του. Η επιστροφή του στην Αγγλία είναι το «σενάριο» που κυριαρχεί, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να «γλυκοκοιτάζει» την περίπτωσή του Μπέλιγχαμ.

Αν τυχόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πουληθεί στους Καταριανούς επενδυτές οι οποίοι ενδιαφέρονται για την εξαγορά της ομάδας, τότε θα βάλει πάρα πολλά λεφτά στα ταμεία της, μάλιστα αρκετά περισσότερα από τα 150.000.000 ευρώ που εικάζεται πως θα είναι η αρχική τιμή πώλησης του 19χρονου ποδοσφαιριστή.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More