Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Νταϊάν Γκάμπαλντον ετοιμάζει το δέκατο βιβλίο της σειράς μυθιστορημάτων «Outlander»

Η συγγραφέας, Νταϊάν Γκάμπαλντον ετοιμάζει το δέκατο -και πιθανότατα τελευταίο- βιβλίο της σειράς μυθιστορημάτων «Outlander».

Πριν από μερικά χρόνια όταν ένας θαυμαστής των έργων της Γκάμπαλντον έθεσε το ερώτημα: «Έχετε σκεφτεί ποτέ να γράψετε ένα prequel της σειράς Outlander για τους γονείς του Τζέιμι; Η μητέρα του Έλεν φαίνεται πολύ καλή». Η συγγραφέας απλά απάντησε: «Ναι. Είναι σε εξέλιξη» κάτι που η ίδια είχε ούτως ή άλλως μαρτυρήσει από τον Δεκέμβριο του 2022, λίγο μετά την δημοσίευση του ένατου μυθιστορήματος της.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την παραγωγό της τηλεοπτικής σειράς «Outlander», Μάριλ Ντέιβις, η Νταϊάν Γκάμπαλντον είπε περισσότερα για το prequel: «Όταν αναδύονται ιδέες τις γράφω. Έχω μικρά αποσπάσματα για όλα τα είδη βιβλίων, συμπεριλαμβανομένου του prequel για τους γονείς του Τζέιμι».

Βασισμένη στη σειρά βιβλίων της, η τηλεοπτική σειρά «Outlander» ακολουθεί την επική ιστορία αγάπης της Κλερ και του Τζέιμι Φρέιζερ που συναντιούνται το 1743 στη Σκωτία, όταν η Αγγλίδα νοσοκόμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ταξιδεύει κατά λάθος στον χρόνο, όπου συναντά τον σκληροτράχηλο στρατιώτη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More