Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας κέρδισε τις εντυπώσεις στη διεθνή έκθεση τροφίμων στο Παρίσι

Θετικές κριτικές για την άρτια παρουσίαση των προϊόντων τους, ενισχύοντας περαιτέρω τον εξαγωγικό τους χαρακτήρα, απέσπασαν οι Θεσσαλικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των Επιμελητηρίων Λάρισας και Μαγνησίας, κατά τη διάρκεια της φετινής διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών Sial στο Παρίσι της Γαλλίας.

Ο απολογισμός των θεσσαλικών εταιρειών που επένδυσαν στην προβολή των κορυφαίων προϊόντων τους στην παγκόσμια αγορά, ήταν αναμφίβολα θετικός, στη μεγάλη διεθνή Έκθεση του Παρισιού, που διοργανώθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Paris Nord Villepint από 14 ως 19 Οκτωβρίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Αποστόλης Μπίλλης, επικεφαλής της θεσσαλικής αντιπροσωπείας, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την δυναμική παρουσία των Θεσσαλικών επιχειρήσεων στην έκθεση  αλλά και για τα θετικά αποτελέσματα της διαρκούς συνεργασίας της Περιφέρειας με τα Επιμελητήρια Λάρισας και Μαγνησίας. «Συνεπής στο ραντεβού με μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού, η Περιφέρεια Θεσσαλίας παρέχει νέες ευκαιρίες δικτύωσης στις εξαγωγικές επιχειρήσεις, ώστε να αναδείξουν την δυναμική των προϊόντων τους, να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητά τους. Με την φιλοσοφία αυτή  συνεχίζουμε και στο μέλλον να δίνουμε δυναμικό παρόν σε κάθε διεθνή έκθεση, στηρίζοντας την κοινή προσπάθειά για διεθνή προβολή και απόκτηση της επιθυμητής προστιθέμενης αξίας στα παραγόμενα στον θεσσαλικό κάμπο, προϊόντα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η θεσσαλική αντιπροσωπεία στο Παρίσι αποτελούνταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Απ. Μπίλλη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρη Γιαννακόπουλο, τον γραμματέα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Βασίλη Ζαχείλα, τον περιφερειακό σύμβουλο Πέτρο Τσακνάκη και τον αν. Διευθυντή της ΔΑΟΚ Περιφέρειας Θεσσαλίας Δημ. Σταυρίδη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More