Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Σίτι 3-1 με ανατροπή, δραματικό φινάλε 1-1 στο Ολίμπικο, πεντάρα η “Μπάρτσα” στην Αντβέρπ

Με νίκη έκανε την πρεμιέρα της στο UEFA Champions League η πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 του ημιχρόνου και επικράτησε στα 90 λεπτά με 3-1 του Ερυθρού Αστέρα, κατακτώντας έτσι τους πρώτους τρεις βαθμούς στον 7ο όμιλο.

Παρότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχασε ένα… κάρο ευκαιρίες, βιώνοντας ένα από τα χειρότερα ευρωπαϊκά του βράδια, παρότι οι “ερυθρόλευκοι” του Βελιγραδίου σκόραραν κόντρα στη ροή του ματς στο τέλος του πρώτου μέρους, η Μάντσεστερ Σίτι είχε τον τρόπο να γυρίσει την αναμέτρηση και να φτάσει τελικά σε μία άνετη νίκη.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Άντβερπ με 5-0 δείχνοντας την ανωτερότητα της απέναντι στους Βέλγους που δεν είχαν την πολυτέλεια να απειλήσουν τους “Μπλαουγκράνα” στην πρεμιέρα του όγδοου ομίλου. Η Πόρτο επικράτησε της Σαχτάρ στο Αμβούργο με 3-1 προσφέροντας σκορ και θέαμα, με τους Ουκρανούς να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των Πορτογάλων.

Κιλιάν Εμπαπέ και Ασράφ Χακίμι βρήκαν δίχτυα, για να οδηγήσουν την Παρί Σεν Ζερμέν στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Έτσι, μετά τη λευκή ισοπαλία στο “Σαν Σίρο” ανάμεσα σε Μίλαν και Νιούκαστλ οι Παριζιάνοι με 3 βαθμούς είναι μόνοι πρώτοι στην κορυφή του 6ου γκρουπ.

Η πρεμιέρα της φάσης των ομίλων της σεζόν 2023/2024 «σημαδεύτηκε» από το γκολ ισοφάρισης της Λάτσιο στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ατλέτικο (1-1). Το πέτυχε ο γκολκίπερ των «λατσιάλι», Ιβάν Προβεντέλ, με κεφαλιά, ενώ είχε προωθηθεί στην περιοχή των «ροχιμπλάνκος» στην τελευταία φάση του αγώνα.

Πηγή: ertsports.gr

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More