Κυριακή, 9 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Σακίρα ανακάλυψε ότι την απατά ο Πικέ από ένα άδειο βάζο μαρμελάδας – Για εκδίκηση στο κλιπ της υπάρχει ένα πλαστικό κεφάλι σε ένα ψυγείο

Η διάσημη τραγουδίστρια Σακίρα φέρεται να ανακάλυψε τη σχέση του πρώην της Ζεράρ Πικέ της Μπαρτσελόνα βρίσκοντας μια ένδειξη κρυμμένη στο ψυγείο τους και συνέχισε να την αναφέρει σε ένα από τα μουσικά της βίντεο.

Η 45χρονη τραγουδίστρια, που χώρισε από τον ποδοσφαιριστή τον Ιούνιο μετά από γάμο 11 ετών, συνειδητοποίησε ότι ο πρώην της είχε σχέση όταν ανακάλυψε ότι ένα βάζο με μαρμελάδα φράουλα είχε φαγωθεί, ενώ έλειπε.

Στη συνέχεια, η Shakira αναφέρθηκε σε αυτό σε ένα μουσικό βίντεο στο single της Te Felicito τον Απρίλιο, το οποίο περιείχε ένα κλιπ από ένα κεφάλι του συνεργάτη της Rauw Alejandro μέσα σε ένα ανοιχτό ψυγείο.

Σύμφωνα με το ShowNews Today, η Shakira ήξερε ότι στον Gerard και στα παιδιά τους δεν άρεσε η μαρμελάδα φράουλα και γι’ αυτό υποψιάστηκε ότι κάποιος άλλος έμενε στο σπίτι τους όταν βρήκε το βάζο.

Η Shakira επέστρεψε στο σπίτι από μια περιοδεία, όταν παρατήρησε ότι η μαρμελάδα στο ψυγείο της είχε φαγωθεί και ήξερε ότι η υπόλοιπη οικογένειά της δεν της άρεσε.

Η τραγουδίστρια φάνηκε να υπαινίσσεται αυτό στο μουσικό βίντεο για το σινγκλ της Te Felicito, όπου φαίνεται να ανοίγει ένα ψυγείο για να την υποδεχτεί το κεφάλι του Rauw.

Έκτοτε, ο Gerard βγήκε στη δημοσιότητα με τη νέα του κοπέλα Clara Chia Marti, με τη Shakira να την χτυπά στο νέο της κομμάτι diss που έκτοτε βρίσκεται στην κορυφή των παγκόσμιων τσαρτ του Spotify.

Η MailOnline επικοινώνησε με εκπροσώπους της Shakira για σχόλια.

Η ισπανική περιουσία της συνδέεται σε ορισμένες περιοχές με αυτή των πρώην πεθερικών της και επιδιώκει να τους χωρίσει, σύμφωνα με τη Marca.

Όλα αυτά που την ίδια στιγμή η Σακίρα στήνει μια τρομακτική κούκλα μάγισσας (!) σε πραγματικό μέγεθος στο μπαλκόνι του σπιτιού της που φέρεται να κοιτάζει το μαξιλάρι της πρώην πεθεράς της!

Η Shakira κυκλοφόρησε ένα diss κομμάτι που απευθύνεται στον πρώην της με τον παραγωγό Bizarrap, με το όνομα Shakira Bzrp Music Sessions 53, στα ισπανικά την περασμένη εβδομάδα.

Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι άκουσαν τη Shakira να «παίζει το τραγούδι σε πλήρη ένταση» από το σπίτι της, το οποίο περιλαμβάνει στίχους που απευθύνονται στη νέα του κοπέλα.

Η Shakira, ξεκαθαρίζει ότι αναφέρεται στον 23χρονο που ο πρώην σύντροφός της φημολογείται ότι είχε αρχίσει να βγαίνει πέρυσι πριν χωρίσουν, λέγοντας: «Αξίζω δύο 22άρια. Ανταλλάξατε μια Ferrari με ένα Twingo. Ανταλλάξατε ένα Rolex με ένα Casio.
Ενώ το νέο τραγούδι της Shakira περιλαμβάνει μερικούς στίχους που απευθύνονται στον Gerard και την υποτιθέμενη νέα του αγάπη Clara Chia Marti, περιλαμβάνει επίσης μερικές επιλογές για την πρώην πεθερά της.
Στο τραγούδι τραγουδά τη φράση: «Άφησες την πεθερά μου γείτονα, με τον Τύπο στην πόρτα και το χρέος στο Δημόσιο…».

Έχει αναφερθεί ότι η σχέση μεταξύ της Shakira και της Montserrat Bernabéu [η μητέρα του Gerard] έχει γίνει ξινή αφού υποδέχτηκε πρόθυμα το νέο ειδύλλιο του γιου της.

Το Twitter έχει πλημμυρίσει από αναφορές για το τραγούδι και την τρομακτική μάγισσα, η οποία έχει τοποθετηθεί στο μπαλκόνι της, με πολλούς να την χαιρετίζουν ως «μικρή βασίλισσα».

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More