Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Σ. Ζαχαράκη στην ΕΡΤ3: Η σεζόν δεν έχει τελειώσει- Έντονο το τουριστικό ενδιαφέρον μέχρι και τον Νοέμβριο

“Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ, εκτός από τις θερμοκρασίες μας το θυμίζουν και οι κρατήσεις” τόνισε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στην ειδική εκπομπή της ΕΡΤ3 για τη 86η ΔΕΘ.

Η ίδια επισήμανε πως η τουριστική σεζόν δεν έχει τελειώσει και το ενδιαφέρον των τουριστών παραμένει μεγάλο μέχρι και τα τέλη του Νοεμβρίου.

Υπάρχει η αίσθηση του “restart”, είπε χαρακτηριστικά, και η Ελλάδα παραμένει κορυφαίος τουριστικός προορισμός, που προσφέρει πάρα πολλές επιλογές στον επισκέπτη και τα στοιχεία μετά την πανδημία, μια περίοδο κατά την οποία ο κόσμος πιέστηκε πολύ,  μας κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξους τόνισε η ίδια.

Έχουμε βάλει στερεές βάσεις για τα επόμενα χρόνια, είπε η ίδια, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για την αύξηση των επισκεπτών που κάνει τους Έλληνες να μη βρίσκουν εύκολα καταλύματα στα νησιά και στις τουριστικές περιοχές υποστήριξε πως μπορούμε να αναζητήσουμε και σε άλλους λιγότερο γνωστούς προορισμούς, που αποκτούν υποδομές και παράλληλα έχει βελτιωθεί η προσβασιμότητα προς αυτούς.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More