Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η «Φοίβη» λέει «αντίο» στον Μάθιου Πέρι: «Σε ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει κάποιος»

H ηθοποιός Λίζα Κούντροου αποχαιρέτησε και αυτή τον συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι. Η «Φοίβη» από τα «Φιλαράκια», ακολουθώντας τις αναρτήσεις της Κόρτνεϊ Κοξ, της Τζένιφερ Άνιστον, του Ματ Λεμπλάνκ αλλά και του Ντέιβιντ Σουίμερ, κοινοποίησε κι αυτή έναν συγκινητικό «αντίο» μέσα από μια δική της ανάρτηση στο Instagram.

Αναλυτικά η Λίζα Κούντροου έγραψε:

«Γυρίζοντας τον ”πιλότο” (το πρώτο επεισόδιο σε μια σειρά) στα ”Φιλαράκια” και αμέσως μετά βρεθήκαμε στο NBC. Μετά… Μας πρότεινες να παίξουμε πόκερ και το έκανες τόσο διασκεδαστικό, ενώ αρχικά δεθήκαμε.

«Σε ευχαριστώ γι’ αυτό. Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάσω τόσο πολύ με κάτι που είπες, που οι μύες μου πονούσαν και τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό μου κάθε μέρα. Σ’ευχαριστώ για την ανοιχτή καρδιά σου σε μια σχέση με τους έξι, που απαιτούσε συμβιβασμούς. Και πολλές “συζητήσεις”.

«Σε ευχαριστώ που εμφανιζόσουν στη δουλειά όταν δεν ήσουν καλά και μετά ήσουν εντελώς λαμπερός. Σε ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει κάποιος. Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα για την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μέσα από τη γνωριμία μου μαζί σου. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που πέρασα μαζί σου, Μάθιου».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More