Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Bonnie Tyler και ο Chris Norman στο Sani Festival

Το Σάββατο 22 Ιουλίου στον Λόφο της Σάνης, για πρώτη φορά στην ιστορία του Sani Festival θα φιλοξενηθούν σε μια σπάνια διπλή συναυλία, back to back, δύο θρύλοι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής! Η pop και η rock μουσική συναντιούνται επί σκηνής, η μία διαδέχεται την άλλη. 

Η διάσημη Bonnie Tyler, η ιστορική σταρ της pop, με τη χαρακτηριστική γρέζα φωνή και τον εκρηκτικό ρυθμό και τη σκηνική της παρουσία, έρχεται να ξεσηκώσει το κοινό του Sani. «Total Eclipse of the Heart», «Holding out for a Hero», «Its a Heartache», «Lost in France» και πολλές πολλές ακόμα επιτυχίες, που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού και τις πρώτες θέσεις των charts σε δεκάδες χώρες, με δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube και εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Μαζί της ο Chris Norman, ο σπουδαίος rock star. Πρώην front man του σπουδαίου ροκ συγκροτήματος Smokie και έπειτα με σόλο καριέρα για πολλές δεκαετίες, ο Norman κατέκτησε γρήγορα την κορυφή και την αγάπη του διεθνούς κοινού ως ένας αυθεντικός και μοναδικός ροκ καλλιτέχνης. Από το «Living next door to Alice» και το «Ill meet you at midnight» με τους Smokie μέχρι τo «Midnight Lady», «Stumblin’ In» και «No arms can never hold you», ήταν πάντα παρών στην κορυφή των charts, παράγοντας συνεχώς νέα τραγούδια και μουσικές.

Οι δύο σταρ υπόσχονται να γεμίσουν το Sani Hill με ηλεκτρικούς ήχους και ηλεκτρισμένες αναμνήσεις, σε μια βραδιά που μετράει για δύο!

Ώρα έναρξης: 21:00

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More