Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Red Bull ερευνά τον επικεφαλής της ομάδας της στη F1 Κρίστιαν Χόρνερ για φερόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά σε υπάλληλό της

Η εταιρεία ενεργειακών ποτών Red Bull ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι διεξάγει έρευνα κατά του Κρίστιαν Χόρνερ, του επικεφαλής της πρωταθλήτριας ομάδας της Φόρμουλα 1, σχετικά με έναν ισχυρισμό για ανάρμοστη συμπεριφορά προς έναν υπάλληλο της ομάδας.

«Αφού έλαβε γνώση ορισμένων πρόσφατων ισχυρισμών, η εταιρεία ξεκίνησε μια ανεξάρτητη έρευνα», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. «Η διαδικασία αυτή, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, διεξάγεται από εξωτερικό εξειδικευμένο δικηγόρο. Η εταιρεία αντιμετωπίζει τα θέματα αυτά εξαιρετικά σοβαρά και η έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Δεν θα ήταν σκόπιμο να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή».

Η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf έγραψε πρώτη για την έρευνα. Ο Χόρνερ έχει αρνηθεί οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη, και η καταγγελία φέρεται να αφορά το επιθετικό στυλ διαχείρισης του.

Ο Χόρνερ έχει κατευθύνει τη Red Bull και τον Μαξ Φερστάπεν σε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα τόσο για την ομάδα όσο και για τον οδηγό. Ο Χόρνερ επιτρέπεται να συνεχίσει να εργάζεται κατά τη διάρκεια της έρευνας ενόψει του εναρκτήριου αγώνα της χρονιάς τον επόμενο μήνα.

Ο 50χρονος Χόρνερ είναι επικεφαλής της ομάδας της Red Bull από τότε που μπήκε στη F1 ως πλήρης κατασκευαστής το 2005. Έχει οδηγήσει την ομάδα σε έξι πρωταθλήματα κατασκευαστών και επτά πρωταθλήματα οδηγών κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ηγεσία της ομάδας.

Ο Χόρνερ είναι παντρεμένος από το 2015 με την Τζέρι Χάλιγουελ, γνωστή ως Ginger Spice του γυναικείου ποπ συγκροτήματος The Spice Girls.

Πηγή: Associated Press

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More