Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θέλει Ένσο Φερνάντες η Λίβερπουλ

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, οι “κόκκοινοι” κλείνουν τη μεταγραφή του μέσου από την Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2023.

Έτοιμη να προχωρήσει σε μια σπουδαία μεταγραφή φέρεται να είναι η Λίβερπουλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή και συγκεκριμένα όπως αναφέρει η “Dario La Capital”, οι “κόκκοινοι” προχωρούν για την απόκτηση του Ένσο Φερνάντες από την Μπενφίκα.

Ο 21χρονος χαφ κάνει εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της “αλμπισελέστε”, μετρώντας πέντε εμφανίσεις με ένα γκολ και ένα ασίστ. Η ρήτρα του φέρεται να είναι στα 120 εκατ. ευρώ, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως η Λίβερπουλ τον κλείνει για να τον αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ένσο Φερνάντες αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του άξονα και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ρίβερ Πλέιτ, απ’ όπου τον απέκτησε το καλοκαίρι με 12 εκατ. ευρώ η Μπενφίκα.

Υπενθυμίζεται πως πριν μήνες η Λίβερπουλ πλήρωσε 85 εκατ. ευρώ στον πορτογαλικό σύλλογο για την απόκτηση του Ντάρβιν Νούνιες, με τις δύο ομάδες να φαίνεται πως έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας πλέον και να έχουν στενή συνεργασία.//

BREAKING: Liverpool have an agreement in principle to sign Enzo Fernandez in June 2023 according to reports in Argentina.https://t.co/Km4p8ZriDC

— DaveOCKOP (@DaveOCKOP) December 12, 2022

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More